OKULUMUZUN TARİHÇESİ

Okulumuzda ilk olarak 1933-1934 Eğitim –öğretim yılında iki derslikte ders işlenmeye başlanmıştır.Eylül 1956 tarihinde Doğaköy halkı ,kendi köyleri içerisinde okul yapma girişiminde bulunmuş ve okulun şimdi bulunduğu yerde 1956 eylül ayında temel atılarak inşaata başlanmıştır.1956 yılında temeli atılan okul,7 ayda tamamlanarak 7 Mart 1957 tarihinde eğitim-öğretime açılmıştır. Yeni okulda ilk dersi İ.Hakkı ATEŞ vermiştir.1968 yılında bir derslik daha eklenmiştir.Daha sonra öğretmen lojmanı olarak kullanılan bina anasınıfına dönüştürülmüştür.2019 yılında anasınıfına dönüştürülen binanın elverişsiz olmasından kaynaklı yıkımı gerçekleşmiş yerine daha modern bir anasınıfı yapılmıştır.Okulumuz üç derslik ,bir müdür odası olarak bugünkü halini almıştır.